Over Mooi Haarwerken

Haarwerkspecialist & haarwerk salon

Mijn missie is om mensen te laten stralen

Tijdens een uitdagende periode waarin haaruitval optreedt, kunnen mensen zich onzeker voelen. Mijn missie is om deze mensen weer te laten stralen. Als erkend haarwerkspecialist sta ik voor je klaar om je te helpen bij het kiezen en adviseren.

~ Wilma Mulder ~

Maak kennis met haarwerkspecialist Wilma Mulder

Ik ben Wilma Mulder, en ik woon in Meppel, waar je ook mijn salon kunt vinden.

Als erkend haarwerkspecialist sta ik voor je klaar om je te helpen bij het kiezen en adviseren van het mooiste haarwerk, maatwerk of pruik.

Bovendien ben ik gecontracteerd bij diverse zorgverzekeringen, waardoor ik je ook kan ondersteunen bij de administratieve afhandeling.

Gespecialiseerd in haarwerken

Ik ben een haarwerkspecialist op het gebied van haaruitval door chemo, medicijngebruik, alopecia en hormonale schommelingen. Maar ook als er geen medische oorzaak is, staan ik klaar om je te helpen met een haarwerk dat perfect bij je past. 

Mijn haarwerken zijn met grote zorg ontworpen om naadloos aan te sluiten bij jouw wensen en zijn nauwelijks van echt haar te onderscheiden. Ik wil graag dat je jezelf kunt zijn en met volle teugen van het leven kunt genieten.


 

Belofte MOOI Haarwerken: Ontzorging en persoonlijke aandacht

Bij mij hoef je je geen zorgen te maken, want ik neem graag alle zorgen uit handen. Je geeft je wensen aan en ik regel de rest. Ik sta klaar om je te ontzorgen!

Reserveringsmogelijkheden MOOI Haarwerken

Ook heb je bij mij de mogelijkheid om een haarwerk speciaal te reserveren voor een minimale periode van 3 weken tot een maximale periode van 6 weken. Zo kun je op je gemak het haarwerk uitproberen en ervaren of het aan al je verwachtingen voldoet.

 

Interesse of meer informatie?

Neem vandaag nog contact met mij op en laat mij je helpen om weer vol zelfvertrouwen en stralend door het leven te gaan.